Om os

Det var sådan det startede

Klubben har eksisteret i mere end 30 år.  I 2001 blev klubben ændret til en selvstændig klub med navnet DIT HJERTES MOTIONSKLUB (DHMK).

Vi har stadig medlemmer, der har været med helt fra begyndelsen og stadig motionerer.

Vi hilser jævnligt nye medlemmer velkommen i klubben og glæder os over, at vi er med til at gøre motion til en del af livet.

Som tiden er gået blev vintermotion, som badminton og svømning, meget populært og disse aktiviteter holder klubben stadig fast i – her drager vi nytte af kommunens tildeling af faciliteter i idrætshallerne i byen.

Vores motionsløb, som i mange år mest var en disciplin i den lyse årstid, har udviklet sig så der også trænes på livet løs i vinterperioden.

Klubbens tilholdssted er i dag i dejlige lokaler i Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, Vejle.

Vi er som sagt alle glade motionister, der stilles ikke større forventninger til præstationerne, end den enkelte kan klare. Indbyrdes kan vi jo godt presse hinanden lidt, men alle kan være med.

Dit Hjertes Motionsklub er ikke kun motion og høj puls, vi værdsætter også det sociale sammenhold. Der laves flere sociale aktiviteter i løbet af året, og en af de store højdepunkter er årest sommerfest, hvor vi er aktive med forskellige aktiviteter og mødes og hygger på tværs af afdelingerne.

 

Skærmdeling via TeamViewer:

Hvis du skal have support telefonisk vedr. medlemssystemet, så bruger Preben Reventlow TeamViewer til at guide dig igennem dit problem. 

Download Quick-support-program 
Eller start TeamViewer, hvis du allerede har TeamViewer installeret