Gangmotion

Vores gåhold har fokus på varieret motion og socialt samvær. De går hver onsdag kl. 18.30 fra Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, Vejle. Der er mulighed for omklædning og bad.

Hvorfor gå?

Nyere forskning dokumenterer klart, at mange livsstilssygdomme kan hjælpes i den gode retning, nogle måske endda kureres ved jævnlig motion, og for mange sætter det en ny dagsorden med en ændret livsstil og bedre livskvalitet. 

Gangmotion er derfor en rigtig god motionsform uden at kroppen belastes for hårdt. Vi arbejder med forskellige gangformer, som omfatter interval, gang med puls og forskellige øvelser, som er med til at variere træningen.  Almindeligvis er træningen delt lidt op. Vi starter med let opvarmning, hvorefter den egentlige gåtur starter. Ruterne varieres og kan have forskellige længde og med flere eller færre øvelser undervejs.  Vi går omkring 5 – 6 km, og vi er afsted cirka 1 time og 15 min.

Træneren planlægger træningen så alle får udbytte, men der tages hensyn, og alle kommer samlet hjem. Princippet at ”samle op” undervejs er en naturlig del af træningen.

Vores kontingent består af 2 dele, et årligt klubkontingent og et aktivitetskontingent pr. aktivitet du deltager i. Læs om kontingenter og priser her: Kontingenter


Vi glæder os til at se dig.

Trænere: Birgit Beck, Torkild Beck, Jørgen Jensen