FleksiFjer - fleksibel badminton

Spil badminton uden makker!

FleksFjer er fleksibel badmintontræning, hvor fællesskabet og glæden ved badminton som motionsform er i højsædet - uden nogen forpligtelser. Du dukker bare op i hallen og spiller kampe med og mod de andre, der er kommet til træning. 

FleksiFjer er et træningstilbud til voksne der spiller badminton eller har spillet badminton tidligere. Du er bekendt med reglerne i badminton, og du behøver ikke kunne spille på højt niveau. Vi har både let øvede og øvede spillere på holdet.

FleksiFjer holdet har ingen badmintontræner tilknyttet, men holdet har en vært, som sørger for opvarmning og for at få jer fordelt på banerne. Du har selv bolde med, når du spiller FleksiFjer.

FleksiFjer er for dig der ikke har en badmintonmakker i forvejen, men som gerne vil spille badminton. 
En af fordelene ved FleksiFjer er, at det er uden forpligtigelser. Det betyder, at du ikke svigter dine faste badmintonmakkere hvis ikke du kan komme til træning, og du behøver ikke melde fra inden.

Vi spiller mandag i Grejsdalshallen kl. 20.00 - 21.30
Grejsdalsvej 155, 7100 Vejle

Første gang mandag d. 28. august og frem til 17. juni (dog ej i skolernes ferie). 

Kom og prøv gratis, og se om FleksiFjer er noget for dig !!!

Vores kontingent består af 2 dele, et årligt klubkontingent og et aktivitetskontingent pr. aktivitet du deltager i. Læs om kontingenter og priser her: Kontingenter

Nye medlemmer kan gøre det her Opret medlemsskab 

Spørgsmål om FleksiFjer - kontakt Kirsten Kofoed, kirsten@kofoeds.dk, 25474686