Løbeskole omtale

Løbeskole i Vejle – for dig der vil løbe sammen med andre

Har du et ønske om at lære at løbe så starter Dit Hjertes Motionsklub deres årlige Løbeskole onsdag den 23. marts. Som nyløber kan du løbe få minutter nu, og bliver guidet hele vejen til at kunne løbe 5 kilometer.

I 2021 blev Løbeskolen først gennemført i efteråret pga. Corona, men nu kan vi igen tilbyde Løbeskole i foråret, hvor sæsonstarten passer med, at træningen kan foregå i den skønne Søndermarksskov. 

Så savner du lidt mere bevægelse i hverdagen? Vil du lære at løbe? Har du lyst til at være en del af et sjovt og hyggeligt fællesskab? Uanset hvad din motivation er, og hvis du blot kan løbe få minutter nu i meget langsomt tempo, så er der mulighed for at være med i Dit Hjertes Motionsklubs Løbeskole.

Fællesskab hjælper dig på vej
Som nyløber kan det være svært at komme afsted, og her kan et godt socialt fællesskab være en stor hjælp. Når man er mange, der starter sammen, bliver det sjovere, og man kan støtte hinanden i træningen. Som nyløber er det et stort plus at have ligesindede at træne med, for alle har samme udfordringer og gode oplevelser, der kan deles.

Dit Hjertes Motionsklub er ikke en løbeklub, hvor der ”blot” løbes en tur. Træningen bygges op omkring mange elementer, og vigtigst af alt – det skal være sjovt og hyggeligt. Derfor har Dit Hjertes Motionsklub også fokus på det sociale element.

Vi forener det sociale med det at dyrke motion. For et stærkt fællesskab og det faktum at trænere og medlemmer gerne vil hinanden, gør en stor forskel, fortæller træner Torkild Beck. 

Begejstrede deltagere
Kirsten Søgaard Bonnichsen er en af deltagerne i Løbeskolen 2021 og hun giver Løbeskolen denne anbefaling: ”Kan varmt anbefales og er stærkt vanedannende. Bestemt noget man skal forkæle sig selv med og samtidig er det sjovt og alle kan være med.”

Helle Gindesgaard som også var med i 2021 supplerer Kirsten: ”Motion, træning, humor, humør og hyggeligt, socialt samvær. Samt dygtige og engagerede trænere som sørger for at alle kan være med, gjorde at jeg lærte at løbe og fortsat er med i klubben. For det er en klub man kun kan blive glad for at være medlem af.”
  
Der er plads til 30 deltagere på Løbeskolen, og der er mulighed for at komme prøve inden du betaler. Dette kan du læse meget mere om på www.dhmk.dk/loebeskole-2022 

Fakta:

  • Løbeskolen starter 23. marts
  • Træningen finder sted hver onsdag kl. 18:30 – ca. 19.45
  • Vi mødes ved Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, 7100 Vejle
  • Med i Løbeskole-kontingentet er en løbetrøje til alle nye medlemmer. 

Vi har også gåhold samt flere niveauer af løbehold for dig, der allerede løber, se beskrivelse af disse på www.dhmk.dk

Kontaktinformation:
Torkild Bech, torkild.j.beck@gmail.com, 29177848