Familiebadminton

Få motion med børnene eller børnebørnene

Familiebadminton er for jer, der vil dyrke motion sammen med jeres børn eller evt. børnebørn. I deltager på et hold lørdag kl. 9 - 10, hvor de familier der møder op den enkelte lørdag spiller og leger badminton på en sjov og lærerig måde. 

Børn fra 6 år kan deltage og børn op til 12 år får deres egen ketcher ved tilmelding på holdet, værdi a 100 kr.

I starten vil familier fra sidste år hjælpe jer igang. Vi har købt konceptet MiniTon som indeholder badmintonrelaterede lege, motoriske øvelser og spil med kecher og fjerbold. Vi twister det så de voksne også er med og får sved på panden.
Er du klar på at have kvalitetstid sammen med dit barn, få sved på panden og spille en masse badminton? Så kom til Familiebadminton hos os. Vi glæder os til at få dig og dit barn med på holdet!
Vi har fjerbolde til de første 3 gange, og børnene kan låne en ketcher indtil I evt. melder jer til holdet. Derefter beholder barnet sin ketcher. I voksne medbringer selv badmintonketcher.

Vi træner hver lørdag kl. 9.00 - 10.00 i Mølholmshallen, Badevænget 14, 7100 Vejle.
Første gang lørdag 5. september og til og med juni (dog ej i skolernes ferie). 

Aktivitetskontingent Famililebadminton er kr. 150,- pr. person for sæsonen. Børnene får en ketcher til en pris a 100 kr. med i deres kontingent.

Sæsonen går fra september til og med april, og der er ikke træning i skolernes ferier.

Vores kontingent består af 2 dele, et årligt klubkontingent og et aktivitetskontingent pr. aktivitet du deltager i.  Et familiemedlemsskab koster 280 kr. Læs om klubkontingent her: Kontingenter

Nye medlemmer kan gøre det her Opret medlemsskab 

Spørgsmål og hjælp vedr. indmeldelse og booking: Preben Reventlow, kontakt@dhmk.dk, 21853613