Løbeskole 2020

Har du et nytårsfortsæt om mere motion i 2020?

Den bedste måde at få en fast rutine med at dyrke motion er i et fællesskab.
Vores løbeskole starter dog først i uge 11, og du vil gerne igang nu!

Derfor er vi allerede klar til at hjælpe dig.

Vi er klar med gode råd og et program, som du kan bruge frem til vores løbeskole starter 11. marts. Programmet hjælper dig med at kunne løbe ca. 5 minutter ad gange, så du vil få en rigtig god start på løbeskolen. 

Vil du vide mere, så skriv til webmaster@dhmk.dk

Se mere om Løbeskolen herunder ...

Vil du i gang med at løbe?

Har du lyst til at komme i gang med at løbe sammen med andre løbeglade motionister, så bliv en del af vores Løbeskole, som starter i uge 11 - onsdag 11. marts kl. 18.30

Dit Hjertes Motionsklub løber fra Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, Vejle og hos os vil du opleve varieret løbetræning og et godt socialt fællesskab. Du vil blive vejledt i løbeteknik, styrketræning samt udspænding og du får udarbejdet et løbeprogram til ugens to øvrige træninger.

Forudsætning: Som nybegynder i løbeskolen skal du kunne løbe cirka 5 minutter når vi starter, og hvilket tempo du løber i, har ingen betydning.

Vores motto er "Sammen ud og sammen hjem". Vi hjælper hinanden, så alle får en god oplevelse og ingen bliver ladt tilbage.

Løbeskolen koster 200 kr. pr. person frem til 31. august 2020 og med i prisen er:
  • 1 stk. klubtrøje (funktionel løbebluse).
  • Sociale arrangementer som klubaften 1 x måned, sommerhygge, klubtur til 1 - 2 motionsløb, hvor klubben giver sandwich efter løbet. 

Læs om tilmelding i den røde boks til højre.

Sådan tilmelder du dig:

Vores tilmelding til Løbeskolen vil være klar i starten af februar. Fremtil da, kan du sende en mail til webmaster@dhmk.dk så vil vi sende dig en mail, når tilmeldingen er åben.